Sanne Dielkens

Hallo iedereen, mijn naam is Sanne. Mijn persoonlijkheid kan je omschrijven als energiek maar toch rustig, zachtaardig maar vastberaden en vooral zorgend. ‘s Ochtends start ik graag mijn dag met een wandeling met mijn partner, dochtertje en onze hond Oshie vindt dit natuurlijk geweldig. Genieten en tot rust komen doe ik het liefste in de natuur. 

Ik ben een kinesitherapeut gespecialiseerd in het behandelen van baby’s tot oudere kinderen. Tijdens mijn opleiding werd het me namelijk al snel duidelijk dat mijn hart en passie liggen bij het behandelen van kinderen. 

Uit ervaring weet ik dat het informeren het betrekken van jullie als ouders, grootouders of anderen die zorg dragen voor het kindje, ENORM belangrijk is in het behandeltraject van het kindje zelf. Hier zet ik dan ook maximaal op in. Jullie kunnen bij mij altijd terecht met al jullie vragen en zorgen. 

Als therapeut sta je niet stil met leren en heb ik me eveneens gespecialiseerd in een 2e passie van mij: zwangerschapsbegeleiding. Het begeleiden van toekomstige mama’s en papa’s staat hierin centraal. Het is voor mij heel belangrijk om jullie als gezin te bekijken in zijn totaliteit. Alle factoren die een invloed kunnen hebben op jullie als persoon alsook jullie kindje worden meegenomen. Dit kunnen zowel fysieke, mentale als sociale factoren zijn.

U kan bij mij terecht voor zwangerschapsbegeleiding vanaf de eerste tot de laatste fase van de zwangerschap, ik leer je bewustwording van je lichaam, contact maken met je kindje, ademhalingsoefeningen en bekkenbodem oefeningen. Maar ook oefeningen samen met je partner kunnen aanbod komen. We gaan ook verder in op arbeid en de bevalling, welke manieren je kan toepassen om de weeën te kunnen opvangen.

×