Ons Team

Ons team bestaat uit twee logopedisten, vier kinesisten en één psychologe. We hechten belang aan een warme sfeer in onze praktijk, zowel voor ons als voor cliënten. We ondersteunen elkaar door mee te denken over de inhoud en vormgeving van begeleidingen. We zijn een aanspreekpunt voor school, artsen, vroedvrouwen, tandartsen, ouders en betrekken andere disciplines indien dit is aangewezen. We zijn ervan overtuigd dat we door onze samenwerking de kwaliteit van de ondersteuning naar een hoger niveau brengen. Dit maakt het verschil voor onze cliënten!

Coördinator Sandra Delbeek
Sandra Delbeek

Praktijkcoördinator en logopediste

Idris Swinnen
Idris Swinnen

Kinesitherapeute

Pauline Janssis
Pauline Janssis

Kinesitherapeute

Els Cox
Els Cox

Logopediste

Els Cox
Hanne Es

Kinesitherapeute

Els Cox
Sanne Dielkens

Kinesitherapeute

Els Cox
Silke Aerts

Psychologe

Idris Swinnen 

idris@praktijkcontact.be

Pauline Janssis 

pauline@praktijkcontact.be

tekst website pauline

Sanne Dielkens

sanne@praktijkcontact.be

Hallo iedereen, mijn naam is Sanne. Mijn persoonlijkheid kan je omschrijven als energiek maar toch rustig, zachtaardig maar vastberaden en vooral zorgend. ‘s Ochtends start ik graag mijn dag met een wandeling met mijn partner, dochtertje en onze hond Oshie vindt dit natuurlijk geweldig. Genieten en tot rust komen doe ik het liefste in de natuur. 

Ik ben een kinesitherapeut gespecialiseerd in het behandelen van baby’s tot oudere kinderen. Tijdens mijn opleiding werd het me namelijk al snel duidelijk dat mijn hart en passie liggen bij het behandelen van kinderen. 

Uit ervaring weet ik dat het informeren het betrekken van jullie als ouders, grootouders of anderen die zorg dragen voor het kindje, ENORM belangrijk is in het behandeltraject van het kindje zelf. Hier zet ik dan ook maximaal op in. Jullie kunnen bij mij altijd terecht met al jullie vragen en zorgen. 

Als therapeut sta je niet stil met leren en heb ik me eveneens gespecialiseerd in een 2e passie van mij: zwangerschapsbegeleiding. Het begeleiden van toekomstige mama’s en papa’s staat hierin centraal. Het is voor mij heel belangrijk om jullie als gezin te bekijken in zijn totaliteit. Alle factoren die een invloed kunnen hebben op jullie als persoon alsook jullie kindje worden meegenomen. Dit kunnen zowel fysieke, mentale als sociale factoren zijn.

U kan bij mij terecht voor zwangerschapsbegeleiding vanaf de eerste tot de laatste fase van de zwangerschap, ik leer je bewustwording van je lichaam, contact maken met je kindje, ademhalingsoefeningen en bekkenbodem oefeningen. Maar ook oefeningen samen met je partner kunnen aanbod komen. We gaan ook verder in op arbeid en de bevalling, welke manieren je kan toepassen om de weeën te kunnen opvangen.

Vacature

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken logopedist. Geïnteresseerd? Neem een kijkje bij onze vacatures.

Ben je geen logopedist maar wil je toch deel uitmaken van ons team? Laat het ons weten!

×