Online boeken

Als start van een psychodiagnostisch onderzoek vindt een intakegesprek plaats om de vragen, klachten en/of problemen in kaart te brengen. De onderzoeker en cliënt(en) bespreken vervolgens een passend onderzoekstraject. Tijdens deze afspraak zal er in gesprek gegaan worden met beide ouders (indien mogelijk, anders één van de ouders). Ook vragen we het kind om aan te sluiten bij dit gesprek vanaf een leeftijd van 12 jaar. Lijkt je dit voor jouw kind niet passend? Laat het ons weten. 

Er zijn verschillende manieren om een eerste gesprek te plannen:

Geschatte duurtijd: 60 minuten
Tarief eerste afspraak: €75,- per uur
Locatie: Graanmarkt 5, 3290 Diest. Woon je niet in de buurt? Dan is een online meeting ook mogelijk. Geef het aan via het contactformulier en we zoeken een passend moment. 

Meer informatie over het verloop van een onderzoek vind je hier.

Online boeken onderzoek

Boek je eerste gesprek hier online

Via ons online boekingssysteem kan u rechtstreeks een afspraak inplannen voor een intakegesprek (locatie: Graanmarkt 5, 3290 Diest)

Psychodiagnostisch onderzoek

Kinderen en jongeren tot 17 jaar kunnen bij ons terecht voor psychodiagnostisch onderzoek. Ben je als ouder of opvoeder bezorgd om je kind? Wil je meer weten over de gedragingen van je kind? Zijn er specifieke signalen richting een bepaalde diagnose, of zijn er vragen over sterktes en zwaktes in het functioneren van je kind? 

Dan kun je bij ons terecht voor:

Onze psychodiagnostiek wordt gedaan door Noor Missotten (Master Klinische Orthopedagoog). In sommige gevallen kan geadviseerd worden om andere disciplines te betrekken:

Maak je graag een afspraak? Neem dan contact op. 

Wegens de start van een nieuwe collega is er momenteel geen wachtlijst voor onze psychodiagnostiek.

Door de centrale ligging van Diest is onze praktijk gemakkelijk bereikbaar voor mensen uit de regio Vlaams-Brabant en Limburg. Ook kinderen & ouders uit andere regio’s (Brussel, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, …) zijn welkom. Het is mogelijk om een deel van het onderzoek online te plannen (gesprekken met ouders), zodat het aantal verplaatsingen beperkt kan worden.