Lotte Vranken

Hallo, ik ben Lotte, afgestudeerd als psychologe sinds 2014 en ik ben een zorgzaam, intuïtief en leergierig persoon. Ik hou van positieve psychologie, onderzoek en ben enorm geboeid door de werking van de hersenen. Daarom heb ik me ook verdiept in psychodiagnostiek en neuropsychologie, alsook oplossingsgerichte methodieken.

Ik vind het fascinerend hoe flexibel wij mensen zijn en hoe sterk we kunnen groeien, soms vanzelf, soms door de hulp van een buitenstaander en vaak door hoe we kiezen om met onszelf te praten. Deze positieve mindset help ik graag (her)ontdekken bij zowel kinderen, jongeren als volwassenen, die een uitdagendere periode meemaken in hun leven.

Behalve psychologische begeleiding, geef ik ook bijlessen en huiswerkbegeleiding. Sinds mijn zeventiende geef ik studie- en huiswerkbegeleiding en merk ik hoe belangrijk het is om vertrouwen te creëren in jezelf en in anderen. Veel studenten zitten met twijfels, angst niet goed genoeg te zijn en te falen, en ik help hen graag dit anders te zien. Iedere kwetsbaarheid kan ook een kracht zijn en het is een kunst om deze manier van denken aan te leren. 

✨

“En boven alles, bekijk met glinsterende ogen de wereld om je heen, omdat de grootste geheimen altijd verborgen liggen in de meest onwaarschijnlijke plaatsen… 

×